Verhuizen?

We kregen een bericht in de digitale brievenbus. Er staat een huis te koop. Het is het huis van de buren. Lijkt me een hoop gedoe om te verhuizen. Ik blijf hier wel zitten. Een idee voor jullie? Je krijgt er een leuke buurvrouw bij!

“Net buiten het centrum van Delft vindt u deze ruime maisonnette met fraai uitzicht over het “Gezicht op Delft” , het water van “De Kolk” en de oude binnenstad. Vermeer schilderde het uitzicht al!

Nummer 14

Dit appartement met een groot zonnig dakterras is gelegen in een goed onderhouden complex met een eigen inpandige parkeerplaats en berging op de begane grond. Door de indeling met een zowel (slaap)kamer en badkamer op de begane grond, voorzien van een eigen entree, als van twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, is dit appartement geschikt voor bijvoorbeeld praktijk aan huis of als mantelzorgwoning.”

Oppervlakte: 130 vierkante meter. Over de prijs valt te onderhandelen met de makelaar. 

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: