Demonstratie op het Malieveld

Er zijn mensen die denken dat Willem Engel van Viruswaarheid niet meer zo actief aan het werk is. Maar dat is niet zo. Hij post dagelijks vele berichten op o.a. Twitter.

Je zou verwachten dat Willem Engel weer bezig is om zijn dansschool op te starten. Maar nee, hij houdt zich met heel andere dingen bezig. Dat zie je als je zijn tijdlijn op Twitter volgt. Dag-in, dag-uit goot hij – geheel volgens de Qanon-methode – berichten over de Twitter-schutting. Die berichten zijn weinig gefundeerd en vaak doorspekt met haat., o.a. in de vorm van persoonlijke aanvallen, maar ook qua algemene terminologie.

Demonstratie op het Malieveld in oktober 2020

In de afgelopen 24 uur kwam het Neurenberg-tribunaal weer aan de orde vanwege de medische experimenten die op de mensheid worden uitgevoerd, werden de misdadige mondkapjes genoemd, was de dag waarop de overheid toestond dat jongeren gevaccineerd mogen worden één van de meest zwarte dagen in de Nederlandse geschiedenis, werd dr. Fauci een bioterrorist genoemd en werden mensen die vaccinatie propageren gerekend tot de injectiemaffia. Het kan dus allemaal niet op. Het voelt voor mij alsof er een heel klein en bang jongetje op grote afstand op de buurman staat te schelden.

Willem Engel lijkt op een heel klein jongetje dat vanaf een grote afstand op de buurman staat te schelden

Maar gelukkig: aan al deze ellende komt een einde. Dat gaat allemaal vanmiddag gebeuren op het Malieveld. Willem Engel schrijft: “Deze zaterdag sturen we het regime weg. Komt allen. geen stoppen meer. Genoeg is genoeg!”

Volgens mij stuur je een regering niet weg met een demonstratie van een aantal mensen op een grasveld in Den Haag. Dat zou namelijk betekenen dat een kleine minderheid zonder verkiezingen en buiten het parlement om de macht overneemt. Opnieuw blaast Willem Engel zichzelf op tot de Redder des Vaderlands. Maar zo werkt het niet in een democratie. 

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

3 gedachten over “Demonstratie op het Malieveld”

    1. @ Vlierbloesem: Ik heb moeten constateren dat het regime niet naar huis is gestuurd. Er waren toespraken van Mordechai Krijspijn en van Willem Engel die zichzelf in hoge mate herhaalden. Het publiek klapte luid en duidelijk voor deze herhaling van zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: