Henk is Woke! De tweede prik…

Op het moment dat dit blog viraal gaat krijg ik mijn tweede prik. Dat is levensgevaarlijk. Ik weet het. Ik lees genoeg coronasceptische sites om te weten dat je dood kunt gaan van deze vaccinatie.

Zo kun je bij Viruswaarheid lezen hoeveel inwoners van het VK zijn overleden als gevolg van de vaccinatie. Het gaat om meer dan tienduizend mensen en volgens Willem Engel is dat een onderschatting, het kunnen er ook tien tot honderd maal zoveel zijn. Daar trek ik me niets van aan. Sinds de Brexit hoef ik me over Great Britain geen zorgen te maken. Dat zoeken ze dáár maar uit!

Ook zouden er zo’n 1200 miskramen in de afgelopen twaalf weken het gevolg zijn van de vaccinatie tegen covid-19. Dat is een bijzonder gegeven. Want pas deze week begint men in Engeland met het vaccineren van mensen beneden de veertig jaar. Kennelijk telt het VK een groot aantal bejaarde zwangere vrouwen. Een andere verklaring zou dus kunnen zijn dat op de leeftijd van 60 jaar de kans op een miskraam aanzienlijk groter is.

Engel komt ook met het bewijs dat Ivermectine zeer effectief blijkt te zijn tegen corona. Zowel in Tsjechië als in India daalde het aantal ziekenhuis-opnames spectaculair nadat Ivermectine vrij was gegeven voor gebruik. In werkelijkheid is in twee kleinere deelstaten in India Ivermectine vrij gegeven (en niet in Delhi waar Engel naar refereert. En in Tsjechië schrijven weinig artsen Ivermectine voor omdat ze menen dat het middel meer kwaad dan goed doet.

Het zijn net zulke verbanden als wanneer ik zeg: ‘Elke keer als ik nies gaat er op Antarctica een pinguin dood.’

Volgens antivaxxers is die prik helemaal niet nodig. Het is allemaal een medisch experiment. ‘Als je immuunsysteem maar op orde is word je niet ziek’ lees ik tientallen malen op internet. Eén van onze vrienden beweerde hetzelfde. Daarom weigerde hij een vaccin. Gisteren werd hij met ernstige benauwdheidsklachten en een veel te lage saturatie opgenomen in het ziekenhuis. Vanmorgen kwam de vraag aan de orde of hij naar de IC moet. De vitamine C, de vitamine D en de zink hadden niet geholpen.

Dat lijkt me geen prettige bijwerking van vitamine C, vitamine D en zink. Maar nu ik het toch over bijwerkingen heb: vandaag krijg ik dus mijn tweede prik. Maar gisteren had ik al last van mijn arm. En als ik daarna over de stoeprand struikel is dat vast ook weer een bijwerking.

Hoera: weer iemand die wakker is en ziet hoe gevaarlijk de vaccinatie is. Ja mensen, ik ben echt WOKE! Ik houd het allemaal goed in de gaten!

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

20 gedachten over “Henk is Woke! De tweede prik…”

 1. Ik heb gisteren mijn tweede vaccin gehad. Ja, ik lig nu lekker op de bank met wat verhoging, maar dat neem ik voor lief. Liever dat dan COVID19 met alle mogelijke gevolgen van dien.

 2. In afwachting van de prik die komen gaat, zou ik wel over Ivermectine willen beschikken. Voorlopig wil ik alle middelen benutten om de ziekte te ontlopen, of te kunnen afvechten. Ik zorg ook voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Want een tekort kan je lichaam belemmeren bij de afweer die de vaccinatie je moet helpen ontwikkelen.

  1. Helaas klopt dat niet, Vlierbloesem. Je afweersysteem is nu al prima in staat om antistoffen te maken tegen een vaccin. Gezien het risico van het oplopen van COVID19 is het daarom beter om je zo snel mogelijk te laten vaccineren, zodat jouw afweersysteem alvast een voorproefje krijgt van hoe het virus er uit ziet.

   1. Om je te laten vaccineren moet je eerst aan de beurt zijn. Je afweersysteem maakt door vaccinatie kennis met eigenschappen van het virus, zodat het dat virus kan herkennen en zal aanvallen als je besmet wordt. Als je lichaam geen stoffen tekort komt, kan het dat virus aan. Maar vóórdat je gevaccineerd bent zou het wel prettig zijn een virusremmer te hebben, zodat je niet direct erg ziek wordt bij besmetting.

 3. Er is mij verteld dat na vaccinatie mijn DNA verandert, zodat ik de bijwerkingen niet meer goed kan beoordelen. Had ik eerder moeten weten. Ik ben al zo vaak tegen van alles gevaccineerd, dat ik waarschijnlijk allang een heel ander mens ben.

  1. Het is verbijsterend wat ik allemaal lees bij corona-sceptische twitteraars. Ik zou nu geestelijk dood zijn… En over drie jaar met veel verdriet terugdenken aan deze fout die ik heb begaan. Maar als ik geestelijk dood ben kan ik die fout ook niet meer beoordelen als fout…

 4. Gefeliciteerd. En al die tijd gezond gebleven? Ik heb het een heel jaar weten te ontlopen tot afgelopen maart. Voel me nu met een prik al een stuk veiliger.

 5. Henk wil je je snel laten vaccineren en stoppen met niezen. Die arme pinguïns poyverdorie, ze hebben het al moeilijk genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.