Het ligt aan het immuunsysteem

Het antwoord is heel simpel. Corona is helemaal geen probleem. Je hebt het zelf in de hand.

Die maatregelen zijn dus ook niet niets. Want als mensen hun immuunsysteem op orde houden worden ze niet ziek. Corona heeft dan geen vat op je. Mocht je toch nog een beetje ziek worden: er is een geneesmiddel dat voor 100% effectief is en dat is HCQ. Liefst aangevuld met zink en vitamine D, en er is niets aan de hand. Je bent zó weer het heertje (m/v).

Mocht je toch onverhoopt erg ziek worden, dan was er dus iets met je immuunsysteem aan de hand. Je had dat systeem niet genoeg gesteund en ondersteund. Je had te weinig vitamine-preparaten gebruikt of andere natuurgeneesmiddelen. Misschien rookte je wel. Of je bewoog te weinig. En vooral: je at ongezond. Vlees bijvoorbeeld. En rechtsdraaiende youghurt. Je wist toch dat het linksdraaiende youghurt moest zijn? Tsja, kwalijke zaak. Het is dus eigenlijk je eigen schuld als je toch nog ziek wordt van corona. Maar daar ben je niet ziek van geworden. Er is nog niemand gestorven aan corona. Er was bij jou al sprake van onderliggend lijden.

Moet de samenleving op slot omdat jij je immuunsysteem niet op orde hebt? Ga je nou gauw in een hoek zitten schamen. We hebben je jarenlang gewaarschuwd. En het afgelopen jaar extra vaak. Als je nu tóch nog ziek wordt van corona, ja, dan heb je het natuurlijk aan jezelf te wijten. Je wilde zeker voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en maar kijken waar het gezondheidsschip zou stranden…

Als je je nu alsnog meldt bij de dokter, dan ben je dus te laat. Maar goed, we willen het toch nog even proberen met jou. Een shotje HCQ, een bodempje zink, een dosis vitamine D. HCQ helpt niet, zeggen de meeste recente onderzoeken. Die zeggen dat de onderzoeken die zeggen dat het wel helpt zijn gefinancierd door de HCQ-fabrieken. Maar dat moet je niet geloven. Dat zegt de vaccin-industrie dus. Die heeft belang bij negatieve informatie over HCQ. We hebben het allemaal peer-reviewed uitgezocht. Door onze eigen vrienden en vriendinnen. En die zijn het allemaal met ons eens. Dus is het wetenschappelijk bewezen.

Tsja, de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Zo is het toch? Wat we je liever niet vertellen is dat je kunt stikken als gevolg van covid-19. Zoals je anderen vroeger door jouw roken in ademnood bracht, zo kun jij dat nu ervaren. Dan maar naar het ziekenhuis? Sorry: daar is geen plek voor jou. We gaan niet met zijn allen betalen voor jouw ongezonde levensstijl.

We hebben dus dé oplossing tegen covid-19 en alle volgende virussen. Hou je immuunsysteem op orde. Helpt het niet, dan heb je pech gehad. Had je je immuunsysteem maar op orde moeten houden.

We geven net zo goed advies als de longarts die tegen zijn patiënt met longkanker zegt: 'Had je maar niet moeten roken'. Ik geef je nog een paar inhalers mee om wat adem krijgen. Maar we kunnen wel zeggen dat we dé oplossing in huis hebben. Niet meer roken. Sorry als u daar niets aan hebt, maar  we hadden u gewaarschuwd. En u had HCQ moeten slikken. Nu het zó ver met u gekomen is moet u het verder zelf maar uitzoeken. 

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: