Alwéér een complot

Ik zat nog te denken: waar blijft het complot in Nashville, waar een camper de lucht in vloog? En ja hoor, binnen 24 uur was het complot bewezen. 

Het was een raketaanval op een telecombedrijf dat de beschikking had over gevoelige informatie. ‘Dit betekent dat dit een militaire operatie was,’ concludeert Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Het lijkt erop dat de explosie is geconstrueerd om het lokale EMP effect te maximaliseren, zodat de gevoelige elektronica in het AT&T / NSA centrum zou worden uitgeschakeld.’

Deze beveiligingscamera filmde de explosie, zie de foto hier naast. Je ziet vaag een witte streep rechts van die zwarte paal. Dat is het bewijs van de inslaande raket in het telecommunicatiegebouw. De exploderende camper was een afleidingsmanoeuvre.

De video heb ik een aantal keren bekeken. Ik kan er geen chocolade van bakken, maar ook geen raket in zien. Nu zie ik zelden raketten, dus ik kan het mis hebben. Ik zie eerst een lichtflits, dan een klein rookpluimpje en dan een grote rookwolk. Het kleine rookpluimpje (dat gezien wordt als een raket-inslag) gaat omhoog en niet naar beneden.

Een andere observant komt tot dezelfde conclusie. Hij schrijft: “Laten we niet te snel conclusies trekken. Het is geen raket. Eerst vindt de explosie plaats, wat te zien is aan de schokgolf, een zwakke uitdijende luchtbel met als middelpunt de plaats waar de rook uiteindelijk opstijgt. Pas na de explosie vindt het “raketspoor” plaats. Het is een gevolg van de explosie, niet de oorzaak. Het is waarschijnlijk afkomstig van een rokend stuk van de auto dat als gevolg van de kracht van de explosie naar de hemel wordt gelanceerd, geen bewijs van een raket..”

Maar wij beiden zijn natuurlijk geen expert zoals de tienduizenden mensen die deze video inmiddels met gejuich hebben binnen gehaald.

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.