Een nieuwe complottheorie

Mart Graef uit Eindhoven onthult in de Volkskrant (dinsdag 15 september 2020) een nieuwe complottheorie. 

De farmaceutische industrie is er in geslaagd te infiltreren in kringen waarin men het het minste zou verwachten: die van de complotdenkers. Hoewel bewegingen zoals Viruswaarheid en internetpodia als Café Weltschmerz zich presenteren als voorvechters van de vrijheid, maken ze in feite deel uit van een geheim netwerk onder leiding van Big Pharma, dat tot doel heeft alle maatregelen te saboteren die de verspreiding van covid-19 tegen kunnen gaan.

Door publiekelijk te roepen dat ‘we helemaal klaar zijn met het virus’ probeert men te bereiken dat het zich juist ongehinderd onder de bevolking kan verspreiden. Daarna kunnen de opdrachtgevers van de complotdenkers enorme kapitalen gaan verdienen met hun sinistere vaccinatie-programma’s.

Er zijn intussen genoeg contracomplotdenkers die dit duistere spel doorzien, maar zij worden niet gehoord. Hun onthullingen worden systematisch genegeerd door Café Weltschmerz, dat rechtstreeks wordt aangestuurd door het RIVM.

Hulde voor Mart Graef. Hij blijkt (als ik de terminologie van coronasceptici volg) klaarwakker te zijn...

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.