In de wolken…

Gisteren werd Tineke 65. Een vrouw hoor je niet naar de leeftijd te vragen, maar dit getal staat met grote letters op het raam. Maar zo hoeft inderdaad niemand naar de leeftijd te vragen.

De dag zijn we begonnen met thee met beschuit en poes op schoot in de woonkamer.

Daarna een ontbijt in de HEMA met kinderen en kleindochter.

Met het ontbijt in de HEMA hadden we zóveel geld uitgespaard dat we een lunch op de 42e verdieping van het Strijkijzer in Den Haag tot ons konden nemen. Helaas bleef het de hele dag mistig. Maar Tineke vond dat geen probleem: ze was nu samen met mij ‘in de wolken’.

Ik maakte een filmpje van de reis naar The Penthouse, boven in de Haagse toren (het hoogst gelegen restaurant van Nederland). Deze verdieping heeft vijf jaar leeg gestaan, maar inmiddels kun je er dus terecht voor lekkere hapjes en drankjes.

Later die dag hielden we het thuis rustig met twee gasten.

Vandaag wordt het drukker. De catering is al een paar uur aan de gang met de voorbereidingen. Straks gaat het dak eraf. Want 65 word je maar één keer…

 

Advertenties

Auteur: henk50

Ik ben GZ-psycholoog. Sinds 1975 werk ik in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s