Vakantie 2013

Kampen IJsselfrontDe één gaat met vakantie naar Mexico, de ander naar Frankrijk, een derde naar Egypte.

Dan komt uiteindelijk de vraag tot ons: “Waar gaan júllie heen met vakantie?” Dat zal ik jullie zeggen: wij gaan met vakantie naar Kampen.

De reactie is dan: “Op een kamp, maar waar dan naar toe? Ik dacht dat Henk daar helemaal niet van hield, van die groepsreizen…?” Nee, voor Henk is een groep van twee al groot genoeg. Wij gaan dus niet ‘op kamp’.

Wij gaan naar Kampen met vakantie. Kampen is een plaats in de Kop van Overijssel met twee stati0ns. Ons zeer bijzondere vakantieadres zie je bijna op deze foto.

Na Onderdendam dus opnieuw een vakantiebestemming in Nederland… ‘Voelt’ prettiger – wat in de buurt – vanwege een met haar gezondheid kwakkelende moeder. En Nederland is ons vorig jaar uitstekend bevallen!

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

2 gedachten over “Vakantie 2013”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.