Zonsondergang bij Sweet Lake City


Dit heet het Groene Hart.
Maar dat Groene Hart wordt steeds meer volgebouwd met huizen, kassen, wegen en inmiddels ook de nieuwe HSL-spoorlijn.
Deze foto maakte ik gisteravond vanuit de Fyra. Het is een zonsondergang bij het kassengebied nét te zuiden van Zoetermeer.

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

Eén gedachte over “Zonsondergang bij Sweet Lake City”

  1. Rond diezelfde tijd zat ik in de zogenaamde Hispeed intercity die het ommetje via Holland Spoor deed en net voor Hoofddorp voorbij werd gekropen door de Fyra op het andere spoor. Helaas stopten we niet op Sloterdijk en in Amsterdam mistte ik net de aansluiting op de intercity naar Alkmaar, met naast me een jongen die uit de Fyra-trein hetzelfde overkwam.

    Ook hij klaagde dat er erg vreemd werd gereden en dat er vast sprake was van filevorming op het spoor, mogelijk veroorzaakt door de Thalys, die wij net na Rotterdam inhaalden. Die ging dus blijkbaar het langzaamst van alle 3. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: