Een Gazelle is sterker dan een Mercedes

De meneer die mij van mijn sokken en mijn fiets heeft gereden weet het zeker.

Hij heeft niet hard gereden. Hij is vóór de stopstreep gestopt. Zijn motor is zelfs afgeslagen. Dus hoe komt die verschrikkelijke Holländische Radfahrer er dan bij dat hij niet gestopt is?

En waarom wil die Holländische Radfahrer dan de schade aan zijn auto niet betalen? Wat is dat voor een Blödsinn?

De meneer heeft zelfs drie superdeskundigen opgeroepen om zijn gelijk te bewijzen. Ook de gemeente is opgeroepen om te voorkomen dat der Holländische Radfahrer gaat beweren dat er geen borden stonden. Dat heb ik nooit gezegd, maar ik heb gezegd dat ik geen bord heb gezien.

Het zal ongetwijfeld spannend worden… Hoe kan de meneer mij stilstaand voor de stopstreep zó hard hebben aangereden dat hij een enorm gat in zijn carrosserie heeft opgelopen? En dat nog wel aan de verkeerde kant van de auto (ik ben dus niet tegen hém opgereden).

En nu lees ik ook nog in de stukken dat het geen Hyundai was, maar een Mercedes… Dat is ook een bijzondere gedaanteverwisseling…

Gezien het enorme gat in de carrosserie is een Gazelle dus kennelijk sterker dan een Mercedes…

Auteur: henk50

Ik ben orthopedagoog/GZ-psycholoog. Vanaf 1975 heb ik gewerkt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Schrijven is een hobby en een ontspanning voor mij, vandaar dat ik het niet kan laten om dagelijks iets te schrijven, meestal ook op mijn weblog. Omdat ik zo lang in 'de zorg' heb gewerkt heb ik veel zogenaamde casuïstiek ter beschikking. Soms gebruik ik voorbeelden uit de dagelijkse praktijk op mijn weblog, maar de beschrijvingen zijn altijd vermengd met andere -vaak gedateerde - verhalen. Er komen dus geen één-op-één verhalen voor. Dat zou ook niet mogen vanwege het beroepsgeheim. De namen die ik gebruik zijn altijd gefingeerd. De pedagogische en psychologische voorbeelden hebben dus wel enig waarheidsgehalte, maar ze hebben de pretentie om toch onherkenbaar te zijn. Mocht de lezer toch iemand herkennen, dan is dat waarschijnlijk toeval. Een enkele keer zijn voorbeelden van dialogen geheel gefingeerd. Uit de privésituatie wordt slechts zeer beperkt iets vermeld, waarbij ik met name zorgvuldig om ga met fotomateriaal. De namen van mensen die reageren worden nooit door mij doorgegeven aan derden, ze blijven in mijn afgesloten Wordpress-domein.

4 gedachten over “Een Gazelle is sterker dan een Mercedes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: